Imagetalk

  

Imagetalk Symbol Writer. Keskipisteessä käytettävyys.


Imagetalk® Symbol Writer on symboliavusteinen kommunikointiohjelma henkilöille joilla on puheen- tai kielenkehityksen vaikeus. Symbol Writer toimii Nokia 7710 kosketusnäytöllä varustetussa multimediapuhelimessa.

Symbol Writer on ominaisuuksia täynnä. Se mahdollistaa symboliavusteisen lähikommunikoinnin, mobiiliviestinnän ja ajanhallinnan. Nokia 7710:ssa on tarkka laajakuvanäyttö joka näyttää symbolit äärimmäisen tarkasti ja ilman sahalaitoja ergonomisessa 6x2-symbolimatriisissa. Kosketusnäytössä on hyvä tuntuma sekä sormenpäällä että kosketuskynällä. Se tukee hyvin myös kahden peukalon käyttöä.

Olemme kiinnittäneet erityisen paljon huomiota käytettävyyteen, esimerkiksi kahden tason kosketusnäyttötoiminnallisuudella. Perustoiminnot, kuten symbolin valinta kirjasta viestiin, tapahtuvat yhdellä painalluksella. Jatkotoiminnot, kuten moodin vaihto tai valikon avaus vaativat pidemmän painalluksen. Erittäin intuitiivista sen jälkeen kun sen on omaksunut.

Lisätietoja Imagetalk Symbol Writerin ominaisuuksista.

Asenna Symbol Writer demokirjalla

Lataa Imagetalk® Symbol Writer -ohjelman viimeisin versio halutun kielisellä demokirjalla Nokia 7710-puhelimeesi

Asenna Book Editor ja tee omia symbolikirjoja

Lataa Imagetalk® Book Editor työasemallesi. Sillä voit luoda omia symbolikirjoja. Huomaa että Book Editor toimii tällä hetkellä ainoastaan seuraavien sovellusten kanssa: Symbol Writer, Butterfly Remote ja SwanMobile.

Imagetalk® Symbol Writer -käsikirja pdf-tiedostona englanniksi, suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, saksaksi, flaamiksi, italiaksi ja portugaliksi.

Imagetalk® Book Editor -käsikirja pdf-tiedostona englanniksi, suomeks, ruotsiksi, norjaksi, saksaksi, flaamiksi, italiaksi ja portugaliksi.

Ota yhteyttä paikalliseen Imagetalk-jälleenmyyjääsi jos haluat lisätietoja hinnoista, koekäyttöstä, ym.